Een nieuw atelier in het Wijkpaleis!

Deze maand kreeg ik de sleutels van mijn nieuwe atelier, in het hart van Rotterdam-West. Het is een plek waar ik alle ruimte heb om te schilderen, te knippen en te plakken. Ik ben erg blij met mijn plek. Ik teken bijna alles op de computer en ik miste het bezig zijn met mijn handen en materialen. Ik ben direct begonnen aan een serie collages.

Mijn atelier is gevestigd in Het Wijkpaleis, een voormalig schoolgebouw, waar verschillende makers uit de buurt hun werkplek hebben. Achter het schoolgebouw ligt een groot schoolplein dat in de toekomst wordt omgetoverd tot tuin. Ik kan er ook buiten werken.

Nu ik meer ruimte heb, wil ik ook mij illustratiecursussen hier gaan geven. Vanaf september staan drie inspirerende cursussen ingepland. Ik wil gaan werken in groepen van maximaal 8 personen zodat ik iedereen genoeg aandacht kan geven en er genoeg afstand gehouden kan worden.

Ondertussen gaat mijn werk als illustrator door. Ik kreeg een geweldige opdracht van de Open Monumentendag Rotterdam. Ik illustreer het campagnebeeld van 2020 en vier routekaarten door verschillende wijken. Ter inspiratie ging ik op pad met urban guides om Rotterdam-Zuid te ontdekken.

Eind juni maak ik de exacte cursusdata bekend via deze nieuwsbrief en social media. We houden contact!

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+