Maak in drie dagen je eigen prentenboek

Droom jij ervan om ooit een eigen prentenboek te maken? Ga dan van 15 tot 18 april 2024 mee met illustrator Caroline Ellerbeck naar de bossen van de Duitse Eifel en maak in 3 dagen een prentenboek van kop tot staart. Van het verhaal, de illustraties, teksten en vormgeving tot je boek aan het einde van de retraite naar de drukker kan!

Is er iets heerlijkers dan een kind voorlezen uit een mooi prentenboek? Jazeker: een kind voorlezen uit je eigen prentenboek. Met jouw fantasiefiguren, jouw verhaallijn, jouw namen. Jouw wereld die tot leven komt op de pagina’s van een echt boek. Om uit voor te lezen. Om cadeau te doen. Om te bewaren.

Samen met prentenboekmaakster Caroline Ellerbeck en eindredacteur Robin Klaassen dompelen we ons 3 dagen onder in jouw fantasiewereld om het boek te maken. We gaan bedenken, tekenen, schrijven en knopen doorhakken. Na drie dagen is jouw boek klaar.

Ondertussen heb jij drie heerlijke dagen gehad in een romantisch landhuis in de Duitse Eifel, waarin alles verzorgd is: eten, drinken en ’s avonds een groot vuur.

Lees alles over deze workshop hier

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+