Beeldmakers, illustratoren, vormgevers, bladenmakers; opgelet!

In september geef ik een driedaagse workshop over illustratie, en wel over de MAGIE van illustratie.

Ben je beeldmaker, illustrator, bladenmaker of ben je gewoon dol op tekenen en illustreren en wil je meer IMPACT maken met je beelden? Dan is deze workshop echt iets voor jou. We gaan drie dagen lang keihard aan de slag aan de hand van kleine opdrachten die grote impact maken. Om je illustraties en beelden beter te laten spreken, helder te maken en die magische touch te geven.

Meer informatie en aanmelden vind je op de website van Machershaus 

Goede illustraties hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht. In een boek. In een tijdschrift. Online. Ga van 11 tot 14 september 2023 mee met Illustratrice Caroline Ellerbeck naar de Duitse Eifel voor de 3-daagse retraite en leer impact maken met illustraties.  Welk verhaal wil je vertellen in een beeld? Hoe ontwikkel je een kleurenpalet? Hoe krijgen je illustraties karakter? Samen met Caroline duik je drie dagen in de wereld van illustratie.

We verblijven drie dagen all inclusive in een romantisch landhuis in de bossen van de Duitse Eifel. Een plek waar je even helemaal weg bent, en waar je tijd voor jezelf hebt, samen met mensen die jouw passie voor illustratie delen. Dagelijks gaan we aan de slag met opdrachten, maar we gaan ook fikkie stoken, wandelen, lekker eten en voor wie wil is er een sauna en een houtgestookte hot tub beschikbaar.

VOOR WIE?
Deze workshop is voor iedereen die illustraties en aansprekende beelden wil maken, zoals bladenmakers, uitgevers, ontwerpers, illustratoren en content creators. Of je nu een beginner bent of al jaren ervaring hebt. Als je wil sparren over je eigen project kan dat ook. Je gaat individueel aan de slag en leert van elkaar. Niks is fout maar alles kan anders.

WANNEER?
De workshop is van maandag 11 tot donderdag 14 september 2023.

WAAR?
In het Machershaus in de Duitse Eifel!

Workshop: De magie van illustratie

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+